BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Na het succes van vorig jaar, organiseert BPG Doorisol ook dit jaar weer het Doorisol Darts Toernooi voor haar 'zakelijke' klanten. Met deze keer Kim Huybrechts als special guest! 
Kun of wil je niet darten, maar wel gezellig een drankje komen drinken, dan ben je ook van harte welkom als toeschouwer.
Wij zorgen voor een hapje en een drankje, dus het belooft een gezellige avond te worden. Natuurlijk zijn er voor de fanatieke darters diverse mooie prijzen te winnen.


 PARTNERS BPG DOORISOL DARTS 

Mapei - RET - BMI Monier - Cantillana
Skantrae - Unilin - Mawipex - Unidek
 Schönox - Woodvision - Entra 
ASF Fischer - Super Prof - Oryx
Strikolith - THR - ATAG - Fetim Groep
DeliHome - Dekker Hout
 StanleyBlack&Dekker

Wil je deelnemen? Vul dan uiterlijk 31 oktober onderstaand formulier in! (inschrijven is gratis)
Neem je fans mee? Geef dat bij het aantal  toeschouwers even aan. Alleen gezellig wat drinken? Dan kan natuurlijk ook, maar meld je dan ook even aan, en met hoeveel personen je komt!Met * gekenmerkte velden zijn verplicht.

Bel mij