BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie
Carat tegelboortjes boren zowel droog als nat op een (accu) boormachine of droog op een haakse slijper gemakkelijk en met maximale grip door de tegel heen.

Met de nieuwe tegelzaagmachine Carat Caracoup 105 ALU in combinatie met de diamantzaag CSM Master en voldoende water zaagt u eenvoudig, snel en makkelijk door de tegel heen met een perfecte zaagsnede.

Mobiel, handmatig en tegels dunner dan 1,5 cm, dan pakt u de Carat Proficoup tegelsnijplank. Verkrijgbaar in 60, 85, 100 en 130 cm lang met aluminium voetplaat, professionele aanslag en krasvrije breekbeugel.

Voor een gemakkelijke, snelle en perfecte plaatsing is er ook het Carat tegel nivelleersysteem. Ideaal voor wand- en vloertegels.

Voor meer informatie kunt u terecht op de vernieuwde website www.carat-tools.nl of neem contact op met onze verkoopbinnendienst op 076-5422 422 of stuur een mail naar verkoop@carat-tools.nl.


Bel mij