BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie


Continue innovatie leidt tot grensverleggende producten

Skylux (AG.Plastics) blijft topspeler in terrasoverkappingen
Skylux is en blijft een vooraanstaande speler in de branche van de terrasoverkappinssystemen. Pergolux is de terrasoverkapping of serre dak ondersteunt door een houten draagstructuur. De afwerking kan gebeuren met coëx-rubbers of alu-clipsen. Er zijn vijf uitvoeringen in deze nietzelfdragende reeks.

Alu is het meest economische systeem. Het maakt gebruik van aluminium profielen en eenvoudige epdmrubbers als afwerking. Daarnaast is er Color dat in kleur verkrijgbaar is en esthetisch meer te bieden heeft. Therm en Color-Therm kunnen omschreven worden als de Rolls Royce onder de producten van Pergolux. Deze uitvoeringen maken zowat 85% van de verkoop uit en bieden enorme bouwmogelijkheden. Voor het verwerken van glas van 8 tot 34 mm is er de Color-Therm Glass. Pergolux oogt bovenal mooi.
De gelakte clipsprofielen hebben een afgeronde lijn. Deze aërodynamische look resulteert in een op en top trendy stijl. Alle afdekrubbers zijn afgewerkt met een gekleurde coëxlaag en een anti-rekdraad. Color-Therm Glass is verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren. Met de nieuwe glasverbindingsprofielen koppel je 2 stukken glas waterdicht af.

Het systeem is bovendien van een hoge kwaliteit en betrouwbare degelijkheid. De ruime keuze standaardlengtes zorgt voor een economische eindprijs. Het systeem is eenvoudig te plaatsen met een minimum aan gereedschap. Vooral het clipssysteem van de Therm, Color-Therm en Color-Therm Glass levert daaraan een opmerkelijke bijdrage. Het Pergolux verandadak kan trouwens ook uitgerust worden met een Skylux verandakoepel als ventilatiesysteem. Extra handig voor de vakman is het Pergofast berekeningsprogramma, dat de exacte prijs berekent, zonder risico’s op fouten.

Meerwandige polycarbonaatplaten
Naast de drie profielreeksen blijft Skylux (AG.Plastics) zich eveneens onderscheiden als leverancier van kunststofbeglazing. Polyclear staat voor meerwandige polycarbonaatplaten in alle mogelijke diktes, breedtes, lengtes en kleuren.

Bel mij