BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie


Een product dat ademt
De vezelcement producten zijn waterdicht, maar damp-open. Zij absorberen tot 25% van hun gewicht aan water. Met deze eigenschap blijft uw dak ademend en blijven isolatie en dragende structuur droog. Gezond binnenklimaat voor mens én dier!

De hoogste kwaliteit
De Fibercem golfplaten zijn geproduceerd met cement, minerale vulstoffen, PVA- en cellulosevezels en voldoen aan de Europese normen EN 494. Ze behoren tot de hoogste kwaliteitsklasse C1X. Een andere troef is dat ze binnen de brandklasse A1-S1-d0 vallen. Het productieproces van de Fibercem golfplaten gebeurt onder gecontroleerde omstandigheden (ISO 9001 certificaat).

Veiligheidsstrips in elke golf
In het midden van de materiaaldikte is in elke golf een polypropyleen strip ingebracht. Deze veiligheidsstrips houden de plaat bij elkaar in geval van breuk door statische overbelasting of stootbelasting.

Milieuvriendelijk productie-proces
Als een van de eerste bezit het productieproces van de Fibercem golfplaten over het ISO 14001 certificaat. Het eindproduct heeft een evenwichtige milieubalans. Deze golfplaten zijn tevens perfect recycleerbaar. Eén zorg minder voor onze kinderen en kleinkinderen!

Volledig gamma
Fibercem golfplaten zijn ter beschikking in een volledige reeks lengtes en kleuren samen met een bijbehorend gamma hulpstukken.


Bel mij