BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie


Kant en klare tegelpanelen mét klikverbinding
De Fibo-Trespo panelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte (HPL) toplaag en backing. In deze toplaag is een fraai tegelmotief gefreesd, niet van echt te onderscheiden. Er zijn verschillende decors beschikbaar, waarmee iedere gewenste stijl gecreëerd kan worden.

Besparing bouwkosten dankzij snelle doorlooptijd
Met Fibo-Trespo kunnen wanden in één arbeidsgang bekleed worden. Hiermee zijn tijdrovende werkzaamheden zoals het voorstrijken van de wand, stuken, lijmen en voegen niet meer nodig. De Fibo-Trespo wandpanelen kunnen zelfs direct over bestaand tegelwerk geplaatst worden. Hierdoor wordt het renoveren van een ruimte nog makkelijker. Het plaatsen van de wandpanelen geeft nagenoeg geen overlast aangezien ze schoon en droog op de wand aangebracht worden.

Moderne badkamer met minder onderhoud
De HPL toplaag is ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen. Daarnaast zijn de voegen – in tegenstelling tot bijvoorbeeld tegelwerk - volkomen glad. Waardoor er minder snel vuil of schimmel aan hecht. Met Fibo-Trespo biedt u een luxe eindresultaat met minder onderhoud voor de eindgebruiker.

Technische specificaties kant-en-klare wandpanelen Fibo-Trespo
• Afmetingen: 240 / 302 x 60 cm (werkend), 240 / 302 x 62 cm (bruto), dikte: 10,2 mm, gewicht: circa 11,5 kg per paneel
• Brandweerstand volgens EN 1350101 D-s1.d0
• De wandpanelen van Fibo-Trespo zijn - net als traditioneel tegelwerk - in veel verschillende tegelmotieven en -kleuren verkrijgbaar. Het assortiment is opgebouwd uit de trendy collecties Crescendo, Fortissimo, Legato, Adagio, Color en Marcato (collectie met extra smalle voeg, zowel wit als grijs beschikbaar)
• Fibo-Trespo is bijzonder onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen. De HPL toplaag is namelijk ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen met een (zacht) schoonmaakmiddel. Bovendien zijn de voegen - in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk - volkomen glad, waardoor er minder snel vuil en/of schimmels aan hechten
• Voor het bekleden van tegelwanden in badkamers, keukens, kantines, toiletten, kantoren en sanitaire units
• Zorg voor een vlakke, stevige ondergrond, plaats profielen, plaats kant en klare panelen (met handige klikverbinding), kit de panelen en profielen af. Raadpleeg verder de verwerkingsvoorschriften
• De panelen zijn direct over bestaand tegelwerk te plaatsen. Dit maakt het product ook ideaal voor renovatiewerk
• Keurmerken: PEFC™ en CE, 100% waterbestendig en 15 jaar garantie


Meer informatie: www.fibo-trespo.nl
Bel mij