BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie
Veel Nederlandse woningen hebben een oude houten begane grondvloer die niet of nauwelijks geïsoleerd is en vaak erg gehorig is. Voor het vervangen van deze oude vloer biedt het Renomaat concept van De Hoop Pekso de oplossing met bovendien zo min mogelijk overlast voor de bewoners.

Super snel een nieuwe vloer

De Reno Acero® biedt dé oplossing op het gebied van vloerrenovatie dankzij de snelle montage en afwerking. Deze renovatievloer bestaat uit stalen liggers, vulelementen van geëxpandeerd polystyreen (EPS) en 22 mm houten vloerplaten. De Reno Acero® is een zogeheten ‘droge’ renovatievloer; er komt geen beton aan te pas. Er is geen droogtijd van beton en zandcementdekvloer waardoor de doorlooptijd zeer kort is.

Wilt u zelf het gebruiksgemak en de snelheid van de Reno Acero® ervaren voor het vervangen van een houten begane grondvloer? Op www.renomaat.nl kunt u de montagefilm bekijken.

Specifieke voordelen door stalen liggers

De fundering van het huis hoeft niet aangepast of herberekend te worden doordat het gewicht van de stalen liggers en EPS elementen gelijkwaardig zijn aan het gewicht van een houten vloer.

Bovendien hebben de stalen liggers een speciale Magnelis® coating. Deze coating zorgt ervoor dat de liggers beschermd zijn tegen corrosie. De liggers zijn licht van gewicht, in verschillende lengtes leverbaar en eenvoudig op maat de slijpen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over alle renovatievloeren op www.renomaat.nl of bekijk de montagefilm hieronder:Bel mij