BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie


PVC Vloeren

Sinds het voorjaar van 2016 zijn er PVC vloeren met zgn. ISOCORETM technologie leverbaar. Met een drietal collecties genaamd Allure, Elemental by Aspecta en Aspecta TEN zijn er kant-en-klare oplossingen beschikbaar voor ieders budget. De sterke tussenlaag levert een product op met een hoge stijfheid en toch een laag gewicht.

Dit verzekert een bovengemiddelde dimensie stabiliteit en maakt van het installeren een precies en gemakkelijk proces.
Ook is de keuze van het kliksysteem met DROP LOCK op de kopse kanten er mede debet aan dat installatie snel en accuraat gebeuren kan.
ISOCORETM vloeren zijn af fabriek voorzien van een sterke en hoge densiteit PE-schuim onderlaag.

Dit betekent dat het mogelijk is om het product direct op bestaande vloerbedekkingen te leggen en vaak zelfs op keramische tegels zonder dat deze tegelvloer daarbij eerst geèˆgaliseerd moet worden.
Zo worden met deze onderlaag niet alleen oneffenheden in de ondervloer opgevangen, maar reduceert deze ook geluid en is het comfortabel om overheen te lopen. De vloeren zijn daarbij ook nog eens 100% waterresistent.

Wand- en plafondplaten

Onder de naam Diamond worden al jarenlang kant en klaar afgewerkte wand- en plafondplaten in de markt gezet. Deze zijn vanaf komende zomer afkomstig van een nieuwe toeleverancier die met de nieuwste machines en technieken topkwaliteit waarborgt.

Meer informatie: www.roommade.nl

Bel mij