BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie


Mijn Thuis Base
Na een succesvolle introductie van het Mijn Thuis badmeubel programma start Sanibell met een aanvullend programma voor BPG 4Plus; Mijn Thuis BASE. Het assortiment biedt een ruime keuze uit maten, drie moderne kleuruitvoeringen en twee verschillende modellen wastafels. Het programma start al vanaf 50cm breed voor de kleine badkamer en biedt keuze tot zelfs 120 cm breed met 4 laden. Door de toenemende vraag naar wandkranen is er nu de mogelijkheid om een acryl wastafel zonder kraangaten te bestellen. Het meubel kan compleet gemaakt worden met toevoegingen als een hoge kast, spiegel of spiegelkast. In het nieuwe Mijn Thuis Base programma is er de keuzemogelijkheid uit twee spiegelkasten; de spiegelkast met spiegels aan de
binnenzijde van de deuren, en de spiegelkast met geïntegreerde LED verlichting. Beide spiegelkasten hebben glazen planchetten. Zoals u van Sanibell gewend bent, zijn ook de Mijn Thuis Base meubelen gewoon uit voorraad leverbaar. Mijn Thuis Base is een eigentijds instapprogramma tegen een scherpe prijs!

Mocht u vragen hebben, kleurstalen, folders of een bezoek van uw vertegenwoordiger wensen, neem dan contact op via info@sanibell.nl.
www.sanibell.nlBel mij