BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie


De VloerVent van Ubbink zorgt voor optimale ventilatie van kruipruimten en kelders. De aangescherpte eisen van het Bouwbesluit met betrekking tot de energiezuinigheid van gebouwen zijn gewijzigd. Voor de spouw en de vloer betekent dit dikkere isolatiepakketten. Geen probleem met de VloerVent van Ubbink!

De langste en de dunste!
Vanwege de noodzaak tot grotere isolatiediktes is er steeds minder ruimte voor een spouw. Hierbij is de VloerVent een groot voordeel; de koker is dunner dan gemiddeld en past al in een open spouwbreedte van 3 tot 4 cm. De verwerker hoeft bij het inmetselen in de spouwmuur en onder de vloer dus geen isolatiemateriaal te verwijderen. Kortom: de Ubbink VloerVent en het dikke isolatiepakket zijn maatjes! Losse verlengstukken zijn overbodig. De VloerVent is in de lengte uitschuifbaar tot maximaal 56 cm, lang genoeg voor de meest voorkomende vloerpakketdikten. Bij extreme dikte van het isolatiepakket is de VloerVent zowel in horizontale als in verticale richting te verlengen.

Passende muurroosters
Muurroosters zijn er in steenrood, voeggrijs en zwart voor waalformaat en voeggrijs voor maasformaat. Voor het waalformaat is javascript:void(0)ook een rvsvoorzetrooster verkrijgbaar.

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!

www.ubbink.nl/vloerventilatieBel mij