BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie


Meer veiligheid, meer efficiëntie, meer flexibiliteit: Met vijf producten biedt de SCHÖNOX Q-familie verwerkers voor iedere situatie de juiste oplossing – voor wand en vloer, binnen en buiten. Hier vindt iedereen de tegellijm die 100% bij hem past.

Esthetiek
De multifunctionele SCHÖNOX Q-tegellijmen bieden talrijke voordelen: Zij zijn voor veelzijdige verwerkingsmogelijkheden en toepassingsgebieden in te zetten. De SCHÖNOX Q-producten zijn smeuïg en standvast en zorgen daardoor voor hoog verwerkingscomfort en excellente resultaten.

Met een geoptimaliseerde prijs-prestatie-verhouding zetten zij in hun betreffende categorie standaards. Een buitengewoon efficiëntie dank het geoptimaliseerde verbruik en de snelle belastbaarheid ronden het hoge prestatievermogen van de SCHÖNOX Q-tegellijmen af. De nieuwe SCHÖNOX Q-TEC geeft daarboven 100% veiligheid aan de verwerkers. Het is normaal dat bij verschillende watertoevoeging technische eigenschappen van een lijm veranderen. Bouwfysikalische tests laten zien dat de technische eigenschappen van de SCHÖNOX Q-lijmen, onafhankelijk van de watertoevoeging, duidelijk boven de normaal vastgelegde waarden blijven. Dat brengt zekerheid voor alle toepassingen.

Met de producten van de Q-familie biedt SCHÖNOX een duidelijk assortiment. Dit onderstreept de hoge eisen van de producent voor kwaliteitsproducten voor de bouw- en renovatiesector. SCHÖNOX oplossingen en systemen bieden de verwerker de mogelijkheid zijn prestatie elke dag te verbeteren.

Kenmerken:
• strakke, moderne steen
• geproduceerd met groene stroom
• gunstige MKI waarde
• kwalitatief en maatvast
• vocht- en vorstbestendigBel mij