BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Badkamers van bpg doorisol

De badkamer is een belangrijke plek in ons huis. Ontwikkelingen en innovaties op de markt onderschrijven dit. Deze enorme mogelijkheden zorgen ervoor dat iedereen design kan vinden dat past binnen de smaak. Binnen de ruimte van de badkamer ook. Daarnaast heeft het materiaal waaruit badkamermeubilair bestaat zich ook verder ontwikkeld. Alles is tegenwoordig waterafstotend en vochtbestendig. Geschikt gemaakt voor de natte ruimte dus. Het meubilair in de badkamer komt hierdoor steeds meer overeen met gewoon meubilair. Wastafels, kranen, douchewanden, douchekoppen en toiletten. Alleen leverbaar in ontelbare varianten. Een kleine ruimte met een groot budget of precies andersom. Waskom of wastafel. Een of meerdere stijlen tegelijk. BPG Doorisol levert alles.

Showroom badkamer

Onze showroom is enkele jaren geleden geheel vernieuwd. Het aantal vierkante kilometers is uitgebreid en over de inrichting en het design is door ons goed nagedacht. Het resultaat is een overzichtelijke showroom waarbij wij onze producten uitstekend kunnen presenteren. De badkamer speelt hierin een prominente rol. U kunt hierdoor precies ervaren wat een bepaald design met u doet. Hoe voelt de badkamer? Is de wastafel op de goede hoogte? Past de toilet bij de rest van de badkamer? Vraag onze medewerkers naar mogelijkheden. Haast elke wens is een reële optie.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...

 

 

Bel mij