BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Garagedeuren VAN BPG DOORISOL

Uw auto vorstvrij binnen parkeren? Bij BPG Doorisol bieden wij u een breed assortiment garagedeuren van de merken Novoferm en Hormann.
Kom snel langs in onze winkel voor meer informatie en advies bij uw keuze.

 

Sectionaal deuren

Een sectionaaldeur biedt comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectiondeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich makkelijk openen, zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is.

Zijwaartse sectionaal deuren

De zijwaartse sectionaaldeur is ideaal om even snel iets uit de garage te pakken; de hele garagedeur hoeft dan niet geopend te worden. De deur schuift altijd naar binnen

Openslaande Garagedeuren

De Duoport is een tweevleugelige openslaande garagedeur. De Duoport is erg praktisch door het gemak van een brede toegang. Er is een ruime keuze in profileringen, dessins en RAL-kleuren. Een Duoport is uit te breiden met diverse accessoires, zoals driepuntsvergrendeling voor extra beveiliging. 


 
Bel mij