BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

hout van bpg doorisol

Hout. Een zeer belangrijk product uit ons assortiment. Veelzijdig, levendig en vaak eenvoudig te bewerken. Hout is in veel soorten te verkrijgen ook. Duurzaamheid staat hierbij centraal. We maken onderscheid tussen loofhout en naaldhout. Onder loofhout (hardhout) vallen o.a. eiken-, beuken- en essenhout. Onder naaldhout (zachthout) o.a. grenen-, ceder- en vurenhout. In de basis is hardhout duurzamer. Maar de verschillen blijven zeer minimaal en elke houtsoort bezit eigen specifieke kenmerken. Welke houtsoort geschikt is voor u hangt af van de toepassing en het doel waarvoor u het hout wenst te gebruiken. De deskundigheid van onze medewerkers helpt u verder. 

Houtbewerking

Hout is een mooi product. Vooral door de genoemde toepassingen ervan. Hout uit ons assortiment wordt vooral gebruikt voor constructies en houtskeletbouw. Ook veelvuldig betreft elementen voor in de tuin. Klanten uit de meubelindustrie, interieurbouw en scheepsbouw komen overigens ook bij ons voor kwalitatief, sterk en duurzaam hout. Verder is hout populair omdat het makkelijk te bewerken is. Dit bewerken gebeurt op veel manieren. Bij BPG Doorisol richten wij ons vooral op het zagen (afkorten, maatzagen) van hout. Door innovaties zijn onze machines in staat dit op allerlei manieren te doen. Het zagen van nagenoeg elke soort in elke gewenste maat hierdoor mogelijk.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 

 

Bel mij