BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Over bpg doorisol

BPG Doorisol. Een plek voor alle bouwmaterialen. Om deze service te garanderen en onszelf te verbeteren kijken we constant om ons heen. Wat zijn de veranderingen op de markt? Wat zijn de wensen van de consument en hoe kunnen wij hierop als bedrijf nog adequater en efficiënter anticiperen? De beslissing om in 2012 lid te worden van de BPG-groep was vanuit dit perspectief gezien dan ook een logische stap. Een transparante, platte organisatie met korte lijnen. Daar voelen wij ons prettig bij. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Verder stelt de samenwerking ons in staat bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen. Daarom zijn onze hoogwaardige producten altijd zo scherp geprijsd.

Investeren in de toekomst

Wij hebben enkele jaren geleden geïnvesteerd in een nieuw pand. Een investering in de toekomst. Dit investeren in de toekomst betekent ook investeren in ons personeel. In kennisniveau. In aantal. Want wij willen de klant snel en goed van dienst kunnen zijn. Via een optimale bezetting richting optimale klanttevredenheid. Dit betekent dat er bij ons altijd genoeg personeel aanwezig is. Personeel dat weet waarover het praat. Professionals op elk vakgebied en geïnteresseerd in alles rondom bouwmaterialen en in de klant. 










 
Bel mij