BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

stenen van bpg doorisol

Wij hebben een uitgebreid assortiment stenen. De verschillen in kleurschakeringen en structuur zijn eindeloos. Vrijwel alles is mogelijk. Zwarte tinten, oranje, geel, beige of diverse nuances wit. Stenen met een glad oppervlak (strengpers gevelsteen), stenen met een grillige structuur (handvorm gevelsteen) en stenen met een verouderd karakter (vorm baksteen). Gaat u de stenen gebruiken voor een typische Hollandse bouwstijl, een moderne bouwstijl of toch monumentaal? Bij BPG Doorisol begrijpen we dat het behoorlijk lastig kan zijn precies te weten welke stenen aansluiten bij uw wensen. Dan is het prettig dat onze medewerkers exact op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Stenen van hoge kwaliteit

Al onze stenen zijn van een hoge kwaliteit. Ze worden namelijk op innovatieve en moderne wijze geproduceerd. Volgens een compleet geautomatiseerd en gecontroleerd proces. Dit betekent dat ze weinig onderhoud vragen en voldoen aan de actuele regelgeving omtrent duurzaamheid. De stenen uit ons assortiment zijn hiermee KOMO-gecertificeerd. Dit keurmerk wordt verleend vanwege de constante hoge kwaliteit van al onze steensoorten. Om deze kwaliteit aan u te kunnen leveren werken wij intensief samen met Steenfabriek Rijnswaard. Dit heeft ook grote voordelen ten aanzien van ons assortiment. Zoals wanneer een gewenste steensoort hierin niet aanwezig is. Dan kunnen wij snel schakelen. Zo snel dat de steensoort vaak nog dezelfde dag bij ons wordt aangeleverd.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 

 

Bel mij