BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Voor al uw binnendeuren, buitendeuren en deuraccessoires zoals deurbeslag, architraven, hang- en sluitwerk, plinten, lambrisering, plafond- en sierlijsten en een uitgebreid glasassortiment bent u bij Mijn Thuis aan het juiste adres. Op deze website ziet u een greep uit ons assortiment deuren. Wilt u graag alle verschillende deuren vergelijken? Kom dan naar onze showroom. U vindt hier meer dan 90 showroomdeuren, 50 beslagsets én alle lambrisering- en architraafmodellen!

Onze hoofdmerken zijn Skantrae en Weekamp. Beide merken hebben zich in de loop der jaren bewezen als trendsetters op het gebied van deuren. Bovendien haalt u met een deur van deze merken kwaliteit in huis.

Binnendeuren
Een binnendeur maakt uw interieur echt áf. Bij Mijn Thuis heeft u daarom de keuze uit binnendeuren in heel veel stijlen en soorten. Van strak en modern tot klassiek en traditioneel. Met of zonder panelen, met of zonder glas: voor elke smaak en voor ieder budget vindt u bij Mijn Thuis een geschikte deur. Ook schuifdeuren, met of zonder glas-in-lood-ramen, vindt u in ons assortiment. Bekijk hieronder onze deuren voor inspiratie of kom langs in de showroom in Rucphen.

Buitendeuren
Uw buitendeur moet niet alleen bij uw smaak, uw budget en de stijl van uw woning passen, maar ook ongenode gasten buiten de deur houden. Daarom vindt u bij Mijn Thuis buitendeuren van gerenommeerde merken, die voorzien zijn van goede inbraakwerende toepassingen. Kiest u voor een deur van kwalitatief hoogwaardig hardhout, of gaat u voor een kunststof buitendeur? Doe hieronder inspiratie op en kom naar de showroom in Rucphen om onze volledige collectie buitendeuren te bekijken.
Bel mij