BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

De keuken als hart van uw thuis

Culinair genieten


Uw keuken neemt een centrale plaats in uw huis in. Samen zijn, culinair genieten en stijlvol comfort komen hier samen.  Een keuken is tegenwoordig meer dan een functionele plaats om te eten en te koken, het is ook de ruimte voor het gezinsleven en om gasten te ontvangen, kortom een sfeervolle plek. Een keuken die past bij uw leven, uw smaak en uw budget. Daarom is het belangrijk dat uw keuken voorzien is van alle comfort. Wilt u onze keukencollectie met eigen ogen zien? Kom dan langs in onze showroom. Hier kunt u diverse keukenstijlen zien en kunt u inspiratie opdoen. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuken.

Keukenblad
Het werkblad is feitelijk het onderdeel van de keuken dat het meeste wordt gebruikt. Iedere dag werkt u meerdere keren op het aanrecht, dus het moet van goede kwaliteit zijn. Gelukkig heeft u volop keuze. U vindt in onze showroom bijvoorbeeld composiet, natuursteen en multiplex maar ook FSC-gecertificeerde alternatieven. Ieder materiaal heeft zo z'n eigen eigenschappen en voordelen. Om uw keuken compleet te maken hebben wij voor u het beste aanrechtblad.

Keukenfronten
De fronten van uw keukenkastjes zijn beeldbepalend voor de uitstraling van uw keuken. Gelukkig is er voor iedere smaak een geschikt keukenfront te vindenin de showroom van Mijn Thuis. Of u op zoek bent naar greeploos, landelijk, hoogglans of klassiek, wij hebben de bijpassende front-kleurcombinatie in het programma. Van echt houten fronten en melamine tot hoogglans en glas, bij ons is alles mogelijk.

Keukenapparatuur
De apparatuur is waar het om draait in uw nieuwe keuken! In onze showroom vindt u met name keukenapparatuur van de merken Etna, Pelgrim en Atag. Maar omdat wij samenwerken met meer dan dertig merken, kunnen wij u voorzien van nagenoeg alle inbouwapparatuur die op de markt is. Wat uw wensen op het gebied van apparatuur ook zijn: voor elk budget is er ruime keuze. Zoekt u een koelkast, vaatwasser, kookplaat op gas, inductie of keramisch? Wilt u een oven, een magnetron, een stoomoven of een combinatie van deze elementen?  
Bel mij