BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Tegels voor iedere woonstijl

De juiste tegel geeft iedere ruimte een unieke uitstraling. En u heeft volop keuze aan stijlen, soorten, materialen en looks. Laat u inspireren door onze vloertegels en wandtegels. Gaat u voor een moderne, strakke look? Of kiest u voor warme kleuren - misschien zelfs een houtlook op de vloer? Er is veel mogelijk. Welke tegel u ook kiest: uw creëert een sfeervol thuis in uw eigen, persoonlijke stijl.

Vloertegels
Vloertegels zijn de laatste jaren een steeds belangrijker onderdeel gaan vormen van ons assortiment. Zeker nu de hout- en betonlook zich definitief heeft gevestigd in de Nederlandse woonkamers en badkamers! Bij Mijn Thuis vindt u een groot assortiment vloertegels van topkwaliteit. De tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door onze ruime keuze aan vloertegels.

Wandtegels
Wandtegels hebben de afgelopen decennia een flinke moderniseringsslag doorgemaakt. Waar vroeger standaard 15x15 cm en 20x25 cm gebruikt werden, heeft u tegenwoordig de keuze uit veel verschillende én grotere formaten. 'The sky is the limit!' En niet alleen de wandtegels zijn groter geworden. U kunt er zelfs voor kiezen om 30x60, 40x80, 60x60 en zelfs tot 90x90cm vloertegels door te trekken tegen de wand. Komt u gerust eens een kijkje nemen in onze showroom voor advies en inspiratie. U zult versteld staan van de mogelijkheden.
Bel mij